Home        Aandoeningen        Behandelingen        Tarieven        Vergoeding        Contact         
     
     
 

Huid- en oedeemtherapie van Jos Westerveld

Huidproblemen zijn vaak goed te behandelen. Als huidtherapeut ben ik een paramedicus met de HBO-opleiding huidtherapie. Ik doe mijn uiterste best om uw huid weer gezond te maken; met jarenlange expertise én een personal touch.

U kunt bij mij terecht voor:

Behandeling vindt plaats op verwijzing van artsen en specialisten, maar u kunt ook op eigen initiatief een vrijblijvend consult aanvragen.

Laserontharing rond de stoma

Eén van mijn specialiteiten is laserontharing rond de stoma. Mensen uit heel Nederland komen voor deze vorm van laserontharing naar Wijdemeren. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk dat stukje huid voor mensen met een stoma is.

Oedeemtherapie

Een andere specialiteit is oedeemtherapie. Als de oorzaak van de vochtophoping duidelijk is, bijvoorbeeld verwijderde of beschadigde lymfklieren, stel ik een behandelplan op. Oedeemtherapie bestaat uit manuele lymfdrainage, zwachtelen en eventueel aanmeten van steunkousen.

Wat kunt u verwachten?
Tijdens de intake bespreken we uw klachten, huidproblemen en verwachtingen. Na uitgebreid onderzoek stel ik, in overleg met u, een behandelplan op. Tijdens de behandeling krijgt u adviezen wat u thuis zelf kunt doen om de huidproblemen de baas te blijven. Uiteraard bespreken we regelmatig of de behandeling het gewenste effect heeft.

Meer informatie? Afspraak maken?
Wilt u dat ik eens kijk naar uw huidproblemen of wilt u eerst wat meer informatie? Kom gerust eens langs. Maak wel eerst een afspraak, overdag of in de avonduren. Dat kan telefonisch: 035 – 656 93 16. Wanneer ik niet in de gelegenheid ben u te woord te staan, dan kunt u een bericht achterlaten op het antwoordapparaat. U kunt ook een e-mail sturen naar info@huidtherapie-wijdemeren.nl.

De praktijk voor huid-en oedeemtherapie ligt in Kortenhoef, in de gemeente Wijdemeren (Ankeveen, ’s-Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht, Nederhorst den Berg) en biedt ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Beroepsvereniging
De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) ziet erop toe dat de huidtherapeut aan de vereiste kwaliteitseisen voldoet en ze organiseert bij- en nascholingen voor haar leden. Jos Westerveld is sinds 2003 lid van de NVH en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Huidtherapie is geregeld in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG; artikel 34).

   

   
Contact
Nederlandse vereniging van huidtherapeuten
Wie is Jos van der Ploeg
Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici Site development: Think Webdesign
Huidtherapie en oedeemtherapie Wijdemeren